Selekcijom isključivo konzumnih voćki započinjemo proces proizvodnje naših rakija. Sam proces odvija se u strogo kontrolisanim uslovima, počev od fermentacije u sudovima, preko pečenja u tradicionalnom bakarnom kazanu, dvostruke destilacije, postepenog razblaživanja omekšanom vodom pa sve do odležavanja u inox sudovima i barik buradima od dve do pet godina. Tradicionalni pristup, moderna tehnologija i najkvalitetnije voće nam omugućuju da dobijemo i ponudimo najčistiju i aromatičniju domaću rakiju.

I to kroz 5 vrhunskih proizvoda iza kojih ponosno stojimo, a to su:

Naše rakije

Deda Đorđe

Cornus

U Francuskoj konjak, na balkanu vinjak a nakon prve čašice naše rakije od vina ostaje samo Cornus. Od najfinijeg čistog belog vina proizvedenog od Shardoney, Rkaciteli grožđa i Tamjanike dvostrukom destilacijom dobijamo Brandy koji nakon 5 godina odležavanja u bariku, pretačemo u boce kakve taj kvalitet pića i zaslužuje te vam sa ponosom predstavljamo premium rakiju naše destilerije.

  • Rakija od vina
  • 40% vol
  • 0.7l

Kontaktirajte nas
Deda Đorđe

Calvadren

Po receptu iz Francuske, pažljivim odabirom 9 vrsta jabuka obranih u punoj zrelosti a nakon tronedeljne fermentacije sokova, dvostrukom destilacijom dobijamo premijum rakiju od jabukovog soka. Nakon 3 godine odležavanja u hrastovim Barique buradima, ovaj destilat je pred vama.

  • Rakija od jabuke
  • 40% vol
  • 0.7l

Kontaktirajte nas
Deda Đorđe

Prepečenica

Kupažom najboljih konzumnih šljiva sorte Rodne, Lepotice i Stare Ranke, pečemo, prepečemo a potom i negujemo najmanje 3 godine u Bariku rakiju koja će iznenaditi i zadovoljiti sva vaša čula.

  • Rakija od šljive
  • 40% vol
  • 0.7l

Kontaktirajte nas
Deda Đorđe

Viljamovka

Kada je rakija u pitanju najbolja sorta kruški za pečenje iste jeste Viljamovka. Uz tradicionalni pristup pripremanju kruške, pečenju i čuvanju u Inoxu 3 godine dobijamo vrhunsku rakiju čij ukus i aroma ostaju dugo u ustima i još duže u mislima.

  • Rakija od kruške
  • 40% vol
  • 0.7l

Kontaktirajte nas
Deda Đorđe

Kajsija

Uz puno rada, truda i znanja sticanog generacijama od najboljih starih domaćih sorti kajsija, pečemo rakiju koja je nakon tri godine odležavanja u inox sudovima spremna da vas očara svojom najfinijom aromatičnošću.

  • Rakija od kajsije
  • 40% vol
  • 0.7l

Kontaktirajte nas
Deda Đorđe

Dunjevača

Najlepše dunje iz Leskovačkih voćnjaka uspeli smo, oplemenivši tradicijom i ljubavlju, da pretočimo u Dunjevaču, koja je nakon dve godine sazrevanja u Barik buretu spremna da vas očara svojim ukusom i mirisom.

  • Rakija od dunje
  • 40% vol
  • 0.7l

Kontaktirajte nas
en_USEnglish